policijastopnaslov

Pijani vozači u prometu

DRAGOTINA – U subotu, 15. veljače, oko 23 sata, u mjestu Dragotina na glinskom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 35-godišnjak s područja Gline pod utjecajem alkohola od 2,16 promila. Kako se radilo o ponavljaču, tj. recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio novčanom kaznom od 10.000 kuna i zaštitnom mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom “B” kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Istoga dana, oko 23.40 sati, u mjestu Greda Sunjska, Općina Sunja, zaustavljeno je osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 45-godišnjak iz Zagreba pod utjecajem alkohola od 2,10 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X