Izbornik
radicevauniverzalna

Pitali ste: Radićevom voze divljački, zašto policija ne reagira?

PETRINJA – U emisiji „A sada Vi“ Petrinjskog radija slušatelj je postavio pitanje vezano za brzu vožnju kroz Ulicu Stjepana Radića u Petrinji. U svom pitanju je istaknuo kako se danima kroz navedenu ulicu voze velikom brzinom, kako vozači automobila tako i vozači na motorima. Ističe kako upravo navedenom ulicom svakodnevno prolazi veliki broj djece, a zamjera što policijske patrole u toj ulici rijetko ima.

Odgovor na navedeno pitanje smo dobili od Policijske uprave sisačko-moslavačke. „Policijski službenici Policijske postaje Petrinja, kontrolu i nadzor poštivanja dozvoljenih brzina motornih vozila na cestama, najčešće obavljaju na onim dionicama cesta, gdje se prema statističkim pokazateljima dogodio najveći broj prometnih nesreća.

Isto tako kontrola i nadzor brzine obavlja se i na svim drugim dionicama cesta, odnosno na onim dionicama gdje se ukaže potreba. Budući da vi u zadnje vrijeme u Radićevoj ulici u Petrinji, svojim neposrednim opažanjem zamjećujete prometovanje vozila, a koja prema vašoj procjeni ne poštuju maksimalne dozvoljene brzine, policijski službenici će u daljnjem vremenskom razdoblju po toj problematici usmjeriti svoje postupanje, odnosno pristupiti će učestalijem mjerenju brzina kretanja motornih vozila na toj dionici“, odgovorili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Emisiju „A sada vi“ slušajte u programu Petrinjskog radija svake srijede od 11 sati, a pitanja možete postavljati tijekom trajanja emisije, kao i putem našeg govornog automata na 060-386-386 u bilo kojem trenutku dana.

Foto: Ilustracija

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X