Izbornik
parkiranjeoznaka

Plaćamo li parkiranje u Centru novog života ili ne?

PETRINJA – Jutros se na parkiralištu Centra novog života na Sajmištu pojavila oznaka o naplati parkiranja. Na navedenom znaku je stajala obavijest kako je prvih 90 minuta parkiranja u Centru novog života besplatno, a nakon isteka 90 minuta, parkiranje će se naplaćivati 15 kuna po svakom započetom satu na automatu za naplatu ispred centra.

No vrlo brzo, navedena obavijest o naplati parkiranja je uklonjena. „Meni je žao. Očito je došlo do zabune. Barem u ovom trenutku neće biti nikakve naplate parkiranja, ali moramo biti svjesni da se mora uvesti red u grad, općenito ne samo u Centar novog života. S vremenom ćemo, kako budemo uređivali parkirališna mjesta, tako ćemo morati uvoditi i naplatu kao što je i to u svakom drugom uređenom gradu. Kažem, očito je došlo do nekoordiniranosti. To je bio jedan primjerak kako bi trebala izgledati tabla, ali sigurno ovdje mogu reći da cijena neće biti 15 kuna, bit će niža“, pojasnila je gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes. Kada bi naplata parkiranja u Centru novog života na Sajmištu mogla krenuti, za sada još nije poznato.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X