komunalacpetrinjalogo

Počela podjela sanitarne opreme korisnicima čiji su objekti stradali u potresu

PETRINJA – Komunalac Petrinja je donio Odluku o dodjeli sanitarne opreme korisnicima čiji su objekti stradali u potresima na području Grada Petrinje. Sanitarna oprema koja će se dodjeljivati nalazi se na prostoru kojeg koristi Komunalac Petrinja, a oprema će se dodjeljivati u količini koja odgovara stvarnim potrebama pojedinačnih podnositelja zahtjeva.

Dodjelu sanitarne opreme ostvaruju podnositelji zahtjeva uz ispunjenje sljedećih uvjeta : objekt koji je koristio podnositelj zahtjeva je oštećen u potresima koji su pogodili područje Petrinje u razdoblju od 28.prosinca 2020.godine te je na istome utvrđen određeni stupanj oštećenja (U1, U2, PN1, PN2 ili N1), u objekt koji koristi podnositelj zahtjeva je potrebno ugraditi sanitarnu opremu, uključujući privremenu stambenu jedinicu u kojoj podnositelj boravi. Dodjelu sanitarne opreme ne mogu ostvariti pravne osobe.

Zahtjev za dodjelu sanitarne opreme podnosi se na pisanom obliku preporučenim poštanskim putem ili osobnom predajom na adresu Komunalca Petrinja u Sisačkoj 116. Uz popunjeni zahtjev, podnositelj je dužan priložiti presliku osobne iskaznice i foto dokumentaciju prostora u koji će biti ugrađena dodijeljena sanitarna oprema te potvrdu o oštećenju nekretnine.

Zahtjev te sve ostale informacije o ovoj odluci potražite OVDJE.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X