turnir-n

Počele prijave za 25. turnir ulica…….

PETRINJA – Nakon sastanka članova Organizacijskog odbora za ovogodišnji jubilarni 25. turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Petrinje, gradonačelnice Magdalene Komes i Petrinjskog sportskog saveza, a u organizaciji Josipa Gorupa, u ime Malonogometnog kluba Petrinjčica, u suradnji s Futsal Dinamom, odlučeno je kako će startati u petak, 24. lipnja, na Gradskom rukometnom stadionu.

SADRŽAJ SPORTSKOG DOGAĐANJA OBUHVATIO BI: 1.KLINCO KUP, SENIORSKI I VETERANSKI TURNIR 2.NAGRADNI FOND 3.REVIJALNE UTAKMICE (DEBELI I MRŠAVI, ŽENSKA UTAKMICA, PETRINJSKE NOGOMETNE LEGENDE, PUCANJE NA MALI GOL) 4.TOMBOLA 5.ZABAVNI SADRŽAJI 6.SVEČANA DODJELA NAGRADA.

U suradnji s Futsal Dinamom dogovoren je dolazak velikih nogometnih zvijezda iz zlatne generacije Dinamo ’82.

Prijave se obavljaju do 22. lipnja uplatom kotizacije na IBAN MNK Petrinjčica (HR8124070001188013273 MNK Petrinjčica ,Ivana Gundulića 2, 44250 Petrinja).

Kotizacija je 500,oo kuna za seniore i 400,oo kuna za veterane.

Iz Organizacijskog odbora zamoljavaju sve zainteresirane da prije uplate kotizacije nazovu predstavnika Organizacijskog odbora na broj 099 504 7938 (Josip Gorup), kako bi se utvrdila adekvatnost i pripadnost igrača ulici, kvartu i prigradskom naselju, a o samoj organizaciji je kazao: „Želja nam je u ovoj teškoj post potresnoj situaciji, koja se odrazila na sve pa i na sport, podići kvalitetu života boljom ponudom. Cilj nam je ovogodišnji jubilarni 25. turnir podići na višu razinu. Organizaciji turnira cilj je promicanje aktivnosti mladih na oživljavanju sportskih aktivnosti, unapređenje kvalitete sportsko-rekreativnog života i zdravlja mladih, poglavito djece, poticanje druženja i bolje suradnje među djecom i mladima, te afirmiranje mladih i poticanje njihovog ostanka u gradu Petrinji.”

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X