Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
glazbenaicbb

Počinju upisi u Glazbenu školu Frana Lhotke u Sisku i Petrinji

PETRINJA – Glazbena škola Frana Lhotke počela je upisima u novu školsku godinu 2020./2021. U Glazbeni vrtić (dob od 5 do 8 godina), prijave i upisi su početkom nove školske godine, a u prvi razred osnovne Glazbene škole (dob polaznika 7 do 10 godina), prijave za prijamni ispit obavljaju u tajništvu škole, ili putem elektroničke pošte na: [email protected] do 15. lipnja ove godine. Obrasce za prijavu možete potražiti na web stranicama Glazbene škole. Prijamni ispit za prvi razred osnovne Glazbene škole bit će održani 23. i 24. lipnja u Sisku i Petrinji.

Učenici koji upisuju prvi razred osnovne Glazbene škole, mogu upisati sljedeće instrumente u Matičnoj školi u Sisku: klavir, harmonika, gitara, tambure, violina, violončelo, saksofon, truba, klarinet, flauta, trobmbon i rog. U Područnom odjelu u Petrinji učenici mogu upisati: klavir, gitara, klarinet, saksofon, truba, trombon i rog. Učenici srednje Glazbene škole, prijavljuju se i upisuju elektroničkim načinom putem mrežne stranice Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X