Izbornik
policijauniverzalnagore2

Pod utjecajem alkohola, bez položenog vozačkog ispita, pod utjecajem droga, pobjegao s mjesta nesreće

PETRINJA – U Ulici Otona Kučere u nedjelju 13.ožujka, 10 minuta poslije ponoći, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 23-godišnjak s područja Petrinje upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0,42 promila i bez položenog vozačkog ispita.

Naime, on je nekoliko puta naglo usporavao vozilo povlačenjem ručne kočnice gdje je došlo do zanošenja vozila i udara u metalnu ogradu. Nakon toga vozač i putnici iz vozila su napustili mjesto događaja ali su naknadno pronađeni. Kod vozača je pronađeno 2 grama droge marihuane te je preliminarnim ispitivanjem utvrđena prisutnost THC-a.

Određeno mu je smještanje u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva te će zbog počinjenih prekršaja biti prijavljen nadležnom Općinskom sudu, stoji u današnjem priopćenju Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X