policijauniverzalnagore

Pod utjecajem alkohola od 2,33 promila ispalio 59 hitaca iz puške koju je nedozvoljeno posjedovao

PALANJEK – Policijski službenici Policijske postaje Sisak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Istraživanjem je utvrđeno da je u nedjelu, 17. travnja oko 20.30 sati u mjestu Palanjek, u dvorištu kuće kao i u unutrašnjosti iste, pod utjecajem alkohola od 2,33 promila ispalio 59 komada streljiva iz automatske puške koju je nedozvoljeno posjedovao. Tijekom postupanja policijskih službenika 43-godišnjak i 28-godišnjak koji su bili pod utjecajem alkohola od 1,48 promila su vrijeđali i omalovažavali policijske službenike dok je 38-godišnjak koji je bio pod utjecajem promila od 1,9 promila vrijeđao i prijetio policijskom službeniku.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 33-godišnjak i 38-godišnjak su uz kaznenu prijavu zbog gore navedenih kaznenih djela predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave dok su 43-godišnjak i 28-godišnjak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dovedeni na sud i nakon provedene rasprave proglašeni krivima te im je određeno zadržavanje u trajanju od pet dana.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X