MOST SRNAKOVA 2022

Pojašnjeno zbog čega su produljeni radovi na mostu u Srnakovoj

PETRINJA – Iako su radovi na mostu preko Petrinjčice u Ulici Mije Srnaka trebali biti gotovi do 23.rujna ove godine, radovi su produženi do 29.listopada. Zbog čega su se radovi otegnuli na navedenom mostu, pojasnila je u Trenici Petrinjskog radija gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes.

„Priznajem pogrešku s naše strane iz Gradske uprave možda je trebalo biti bolje iskomunicirano. Mi smo rekli da se produžuju radovi, odnosno rok za završetak radova, a nismo objasnili zašto. Povećava se opseg radova, napravljen je aneks ugovora zbog radova koji se moraju izvesti u sklopu mosta koje su postavile Hrvatske vode kao uvjet za sanaciju tog mosta. Mjesec dana je do puštanja u rad, ali mislim da su radovi produženi za 15-tak dana, do 10.listopada, a onda treba ići postupak za provjeru za ishođenje uporabne dozvole. Nastojat ćemo to ubrzati“, rekla je Komes.

Upravo do 29.listopada na snazi je zabrana kretanja svih vozila navedenim mostom te je promet preusmjeren na obilazne pravce.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X