skolaklizanja20go

Polaznicima Škole klizanja uručene diplome, klizati naučilo više od 50 mališana

PETRINJA – Nakon gotovo tjedan dana okončana je Škola klizanja koju je pokrenula tvrtka Poslovne zone Petrinja na petrinjskom Klizalištu, koje je ove godine postavljeno na Trgu hrvatskih branitelja. Više od 50 mališana osnovnim tehnikama klizanja podučavao je Ivan Belina iz Zagreba, profesionalni hokejaš.

„U tjedan dana imali su priliku naučiti klizati, prvenstveno. Većina ih je došla prvi puta na led i nisu znali ni stajati na ledu. Prvo su naučili malo prve korake klizanja, onda smo radili tehniku ribice, to je kada stopala idu prema van i vraćaš ih unutra te kližeš u obliku osmice. Naučili smo kočiti, klizati unatrag. Ja sam doista zadovoljan. Cilj je da se djeca prvenstveno zabave, da je njima zabavno, a kada me dođu grliti i kažu mi da sam najbolji trener, to je stvarno nešto predivno, baš lijepo“, rekao nam je Belina.

Diplome polaznicima Škole klizanja uručila je Jasmina Robinić, direktorica tvrtke Poslovne zone Petrinja koja je istaknula kako je ova Škola postala već tradicija. „Ova Škola klizanja se pokazala zapravo najuspješnijom do sada. Imali prijavljenih 50-tak polaznika koji su dobili svoje diplome za uspješno pohađanu Školu klizanja. Ove godine je njihov trener bio Ivan Belina iz Zagreba, koji je bio reprezentativac Medvešćaka, profesionalni sporta i vidimo da su djeca i roditelji s njim bili zadovoljni“, rekla je uvodno Robinić.

Podsjeća kako je ove godine Škola klizanja bila naplatna, po cijeni od 80 kuna. „Ove godine Škola klizanja je bila naplatna, no vidimo da to roditeljima nije smetalo jer su za to dobili dobru uslugu. Djeca su bila podijeljena u šest grupa jer smo zapravo svima htjeli omogućiti koliko-toliko individualni pristup, jer smo imali tu djece koja su uistinu bili početnici, kojima je to bilo potrebno“, dodaje Robinić te na kraju ističe kako nakon Škole klizanja slijedi normalna sezona klizanja po uobičajenim terminima sve do 19.siječnja ove godine.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X