Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Policajac prijavljen zbog sumnje u krađu i nedozvoljeno posjedovanje oružja 

Policijski službenici Policijske uprave Sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad policijskim službenikom ove uprave zbog sumnje da je počinio kaznena djela krađe i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je osumnjičeni 4. studenog ove godine, u jednoj policijskoj postaji na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, otuđio mobitel u vlasništvu drugog policijskog službenika.

Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga doma i osobnih automobila osumnjičenog te je osim predmeta bitnih za kriminalističko istraživanje, pronađena i određena količina oružja i dijelova oružja koje je nedozvoljeno držao. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu za kaznena djela krađe i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Odlukom načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke osumnjičeni policijski službenik je odmah udaljen iz službe te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X