policijauniverzalnagore2

Policija 35-godišnjaka zatekla u posjedu marihuane

SISAK – U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je pet kaznenih djela. Tri kaznena djela su počinjena na području Siska te dva na području Petrinje. Počinjene su dvije krađe te po jedno krivotvorenje novca, prijetnja i oštećenje tuđe stvari.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, i to dvije na području Siska te po jedna na području Kutine, Novske i Gvozda. U jednoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Kutine kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,64 promila.

U četvrtak, 30. siječnja, oko 13 sati, na području Kutine policijski službenici su zatekli 35-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 25 grama droge marihuana. Od njega je droga oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljen nadležnom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X