Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Policija imala pune ruke posla s alkoholiziranim sudionicima u prometu

SISAK – Pod utjecajem alkohola od 2,74 promila, 61-godišnjak je u Sisku gurao bicikl te se u jednom trenutku spotaknuo i pao preko bicikla na nogostup. Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

U mjestu Plesmo se u nedjelju 13.rujna dogodila prometna nesreća. Nesreću je izazvao 20-godišnjak s područja Novske koji je pod utjecajem alkohola od 1,04 promila upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. On je uslijed neprilagođene brzine, izlaskom iz zavoja, izgubio nadzor nad vozilom pri čemu je sletio u šumu i udario u zemljanu površinu. U ovoj prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Policija je u Sisku u petak 11.rujna zaustavila osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravljao 27-godišnjak iz Siska. Istoga dana u mjestu Gornja Bučica, policija je zaustavila osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,63 promila upravljao 35-godišnjak s područja Velike Gorice. Obojica su bili smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Policija je u Kutini u petak 11.rujna zaustavila osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 19-godišnjak s područja Ivanić Grada prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, uhićen je i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 15 dana.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Provala u radne strojeve

HRVATSKI ČUNTIĆ – S utorka na srijedu, 1./2. prosinca, na petrinjskom području u mjestu Hrvatski