Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Policija imala pune ruke posla s alkoholiziranim vozačima na moslavačkom području

KUTINA – U petak 16.listopada oko 18 sati u Kutini se dogodila prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada se 51-godišnjak osobnim vozilom uključivao u promet, a da prethodno nije propustio sva vozila, uslijed čega je u njegov zadnji dio vozila udario 21-godišnjak koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0,12 promila. Od siline udarca, vozilo 51-godišnjaka je odbačeno u odvodni kanal, prilikom čega je došlo do prevrtanja vozila i do udara u prometni znak, dok je vozilo 21-godišnjaka odbačeno u odvodni kanal. Sudionici su zadobili lakše tjelesne ozljede, dok je 60-godišnji putnik zadobio teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici su također u Kutini u četvrtak 18.listopada oko 3:30 sati, zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 35-godišnjak s područja Kutine pod utjecajem alkohola od 2,07 promila i za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, isti je uhićen i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

U petak 16.listopada oko 13 sati u Novskoj, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, dogodila se prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada je 54-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 1,21 promila, prije započinjanja vožnje, nije spustio dizalicu te je tom prilikom uradio u zaštitna vrata na navedenom pružnom prijelazu. Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog.

U mjestu Nova Subocka u nedjelju 18.listopada oko 23:45, policija je zaustavila osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2,39 promila upravljao 51-godišnjak s područja Novske. Vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega će nadležnom Općinskom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X