policijanaslov

Policija kod 20-godišnjaka pronašla dvije puške, pištolj i 20 komada raznog streljiva

SUNJA – Po nalogu suda, policija je jučer 10.studenoga na području Sunje obavila pretragu doma i drugih prostorija kod 20-godišnjeg muškarca te su pronašli dvije puške, pištolj i 20 komada raznog streljiva. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oruža i eksplozivnih tvari isti će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Istoga dana, na području Sunje temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 47-godišnjeg muškarca i pronađena ručna bomba, 250 komada raznog streljiva i zračna puška koje je nezakonito posjedovao. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari isti će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X