policijauniverzalnagore

Policija od petka zabilježila nekoliko krađa u Sisku

SISAK – Nepoznati počinitelj je u noći s četvrtka na petak, 2./3.travnja u Ulici Andrije Kačića Miošića u Sisku, iz stubišta stambene zgrade ukrao zaključani bicikl 27-godišnjeg vlasnika. Nepoznati počinitelj je također u razdoblju od 20.ožujka do 4.travnja u Ulici Kneza Branimira u Sisku, provalio u podrum 62-godišnjakinje i ukrao motorni trimer. Policija je od oštećenih zaprimila kaznenu prijavu, a za kradljivcima se traga.

U petak, 3. travnja, u 21 sat, u mjestu Slatina Pokupska, policijski službenici su zatekli 27-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 15 grama droge marihuana. Od njega je droga oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljen nadležnom sudu.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave Sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od čega najviše na području Siska, njih pet, a tri kaznena djela su počinjena na području Petrinje. Sveukupno, počinjene su četiri krađe i prijetnje, po tri teške krađe, oštećenja tuđe stvari i krivotvorenje isprava i jedna prijevara. Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, od čega jedna u Petrinji.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X