Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
drva_ww

Policija otkrila kradljivce drva, ukrali drva vrijedna 41 tisuću kuna

STARI FARKAŠIĆ/KUTINA – Zbog krađe drva provedeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je krajem mjeseca veljače, u šumi u mjestu Stari Farkašić  ukrao pet stabala hrasta, čime je 54-godišnjeg vlasnika oštetio za oko 4000 kuna. Nadalje, u razdoblju od 15. veljače do 13. ožujka u šumi, u mjestima Stari Brod i Stari Farkašić ukrao je 44 stabla raznog drveća čime je nadležnu šumariju oštetio za oko 37 tisuća kuna. Zbog ovih krađa, protiv 26-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici policijske postaje Kutina dovršili su kriminalističko istraživanje na dvojicom 21-godišnjaka i 18-godišnjakom. Naime, njih se sumnjiči da su u nedjelju, 21.ožujka oko 11 sati, u Ilovi, provalili u šupu 61-godišnjeg vlasnika i ukrali kosilicu, traktorske utege i razni radni pribor. Zbog počinjenog kaznenog djela Teška krađa, policija će protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X