Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
oruzje05062020b

Policija pretražila kuću 53-godišnjaka i pronašla oružje

PETRINJA – Po nalogu suda u srijedu 12.kolovoza, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 53-godišnjaka iz Petrinje te je policija pronašla pušku s užlijebljenom cijevi, užlijebljenu cijev, prigušivač, dva pištolja ručne izrade takozvane kubure, signalni pištolj te 12 komada streljiva. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari policija će 53-godišnjaka prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Inače u protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke policija je zabilježila četiri kaznena djela, dva na području Petrinje te po jedno na području Siska i Kutine. Počinjene su dvije prijetnje te po jedno nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te nasilje u obitelji. Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, po jedno na području Gline i Petrinje, u kojima je sudjelovalo pet počinitelja. Prekršaji su počinjeni vikom i galamom te fizičkim sukobom.

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, tri na području Novske te po jedna na području Siska, Kutine i Gline.  U dvije prometne nesreće sa ozlijeđenima, četiri osobe su lakše ozlijeđene, dok je u četiri prometne nesreće nastala samo materijalna šteta.

Foto:Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X