Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Policija pronašla 15 migranata, dvijeosobe imale ubodne rane

GLINA – Na području Policijske postaje Glina, jutros oko 6.30 sati, policijski službenici koji obavljaju poslove nadzora državne granice pronašli su 15 stranih državljana, odnosno šest muškaraca, pet žena i četvero djece. Dvojica muškaraca i jedna trudnica iz skupine žalili su se na bolove, a utvrđeno je da su muškarci ozlijeđeni i imaju ubodne rane.

Policijski službenici pružili su im prvu pomoć do dolaska medicinskog tima nakon čega su vozilom hitne pomoći prevezeni u sisačku Opću bolnicu gdje im se pruža liječnička pomoć. U razgovoru s policijskim službenicima izjavili su da ih je u šumi na njima nepoznatoj lokaciji fizički napala grupa Pakistanaca te da su im ukrali mobitele i druge osobne stvari.

U odnosu na ostale članove ove grupe policijski službenici nastavljaju daljnje postupanje kako bi utvrdili sve okolnosti ozljeđivanja dvojice muškaraca te prikupili sve relevantne činjenice vezane za ovaj događaj, kao i način njihovog ulaska u Republiku Hrvatsku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X