Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Policija pronašla kradljivicu nakita u Petrinji

PETRINJA – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom. Naime, nju se sumnjiči da je u petak, 16. travnja oko 10 sati u Sisačkoj ulici u Petrinji, iskoristila nepažnju 85-godišnjakinje i ukrala joj zlatnu ogrlicu. Od 34-godišnjakinje je nakit oduzet i vraćen vlasnici te protiv nje slijedi kaznena prijava nadležnom odvjetništvu.

Tijekom vikenda, policija je zabilježila nekoliko krađa. U Sisku je nepoznati počinitelj iskoristio odsustvo 81-godišnjeg vlasnika te provalio u dvorišnu prostoriju i ukrao više namotaja električnog kabla, čime je napravio štetu od 3500 kuna. U mjestu Letovanićki Vrh, nepoznati počinitelj je provalio u vikendicu 45-godišnje vlasnice i ukrao motorni trimer, čime je oštetio vlasnicu za 2800 kuna. Policija je također zabilježila i krađu novčanika koja se dogodila 16.travnja u vlaku na relaciji Turopolje-Sisak, kada je nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju 22-godišnjakinje i ukrao joj novčanik. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a za nepoznatim počiniteljima se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X