Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Policija provela akciju usmjerenu na nadzor prijevoza djece u vozilima, utvrđeno 20 prekršaja

SISAK – Na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, policije je 23.rujna provela preventivno-represivnu akciju usmjerenu na nadzor prijevoza djece u vozilima. Prilikom akcije, policija je kontrolirala 118 sudionika u prometu.

Tijekom ove akcije, policijski službenici su utvrdili ukupno 42 prometna prekršaja, od kojih se 20 odnosilo na ciljane prekršaje i 16 prekršaja na nepropisan prijevoz djece, dok četvero djece nije bilo vezano sigurnosnim pojasom. Najviše ciljanih prekršaja evidentirana su na području Siska, Kutine i Novske.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac policija je jučer 23.rujna oko 15 sati u blizini mjesta Gornja Gračenica, zatekla 48-godišnjaka kako upravlja osobnim vozilom na kojem su se nalazile ne pripadajuće registracijske pločice. Zbog kaznenog djela krivotvorenje isprave, bit će prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X