policijastopnaslov

Policija tijekom kolovoza najavljuje pet preventivno represivnih akcija

PETRINJA– Tijekom mjeseca kolovoza djelatnici Policijske postaje Petrinja na našim prometnicama provest će ukupno pet preventivno represivnih akcija, najavio je Miroslav Vuković, djelatnik za prometnu preventivu Policijske postaje Petrinja. Prva akcija bit će 3.kolovoza, a riječ je o 24-satnoj akciji kontrole korištenja mobitela prilikom vožnje.

„14.kolovoza od 19 do 24 sata imamo akciju nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu kao i akciju kontrole brzine u prometu. Zatim 20.kolovoza od 17 do 21 sat imamo akciju nadzora biciklista. 24.kolovoza od 16 do 20 sati nadzirat ćemo vozače mopeda i motocikala, a 31.kolovoza imat ćemo 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa“, najavio je Vuković te na kraju dodaje kako će od 9.do 15.kolovoza policija na našim prometnicama pojačano nadzirati brzinu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X