Policija traži očevice prometne nesreće u Sisku Policija traži očevice prometne nesreće u Sisku
SISAK – U četvrtak, 14. ožujka oko 13 sati, na raskrižju Ulice Ivana Fistrovića, Ulice kralja Tomislava i Vatrogasne ulice u Sisku dogodila se... Policija traži očevice prometne nesreće u Sisku

SISAK – U četvrtak, 14. ožujka oko 13 sati, na raskrižju Ulice Ivana Fistrovića, Ulice kralja Tomislava i Vatrogasne ulice u Sisku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, u kojoj je sudjelovalo teretno motorno vozilo marke Volkswagen crvene boje  i osobni automobil marke BMW crne boje.
Radi razjašnjavanja svih okolnosti ove prometne nesreće, molimo građane koji su bili svjedoci ili imaju korisna saznanja, da to dojave Postaji prometne policije Sisak na broj telefona 044/560-480 ili putem elektroničke pošte na adresu sisacko-moslavacka@policija.hr. Jednako tako građani korisne informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 192.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.