Policija u četiri sata kaznila 70 vozača zbog neprilagođene brzine Policija u četiri sata kaznila 70 vozača zbog neprilagođene brzine
SISAK – Na području Policijske uprave sisačko-moslavačke jučer od 7 do 11 sati provedena je akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila. Policija je... Policija u četiri sata kaznila 70 vozača zbog neprilagođene brzine

SISAK – Na području Policijske uprave sisačko-moslavačke jučer od 7 do 11 sati provedena je akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila. Policija je sankcionirala 70 vozača koji se nisu pridržavali ograničenja brzine, i to 54 vozača za prekršaje vožnje od 10-30 km/h veće od dopuštene, 14 vozača za prekršaje vožnje brzinom od 30-50 km/h veće od dopuštene i dva vozača za prekršaj vožnje koja je za 50 km/h veća od dopuštene. Najveća utvrđena brzina tijekom akcije bila je 208 kilometara na sat, a izmjerena je za osobni automobil njemačkih registracija, kojim je upravljao 37-godišnji njemački državljanin.

Naime, jučer oko 10 sati i 30 minuta na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac  zaustavljen je osobni automobil njemačkih registracija, kojim je iz smjera Lipovca brzinom od 208 kilometara na sat upravljao 37-godišnji državljanin Njemačke. Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.