Policija u Lekeniku uhitila pet migranata, jednog Tunižanina i četiri Sirijca Policija u Lekeniku uhitila pet migranata, jednog Tunižanina i četiri Sirijca
LEKENIK – Na državnoj cesti Sisak-Zagreb u mjestu Lekenik jučer oko 10 sati policija je uhitila pet migranata. Potvrdio je to tijekom svog današnjeg... Policija u Lekeniku uhitila pet migranata, jednog Tunižanina i četiri Sirijca

LEKENIK – Na državnoj cesti Sisak-Zagreb u mjestu Lekenik jučer oko 10 sati policija je uhitila pet migranata. Potvrdio je to tijekom svog današnjeg boravka u Petrinji i načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke Luka Pešut koji je istaknuo kako je policija dobila dojavu građana da se na području Lekenika nalazi nekoliko stranih državljana, nakon čega se policija odmah uputila u Lekenik gdje je zatekla jednog Tunižanina i četiri Sirijca.

„Privedeni su u prostorije Policijske postaje u Sisku gdje je utvrđeno da se radi o strancima koji su ilegalno na nedozvoljen način na području Gvozda prešli u Republiku Hrvatsku, starosne dobi oko 30-tak godina i temeljem Zakona o strancima izdano im je rješenje o napuštanju Republike Hrvatske. Ovo je prvi slučaj zabilježen jučer i nemamo takvih problema za sada“, rekao je Pešut.

Foto:Ilustracija

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.