Policija zabilježila dvije provale u kuće Policija zabilježila dvije provale u kuće
PETRINJA – U četvrtak, 18. srpnja 2019. godine, u jutarnjim satima u Petrinji, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 61-godišnje i 42-godišnje žene,... Policija zabilježila dvije provale u kuće

PETRINJA – U četvrtak, 18. srpnja 2019. godine, u jutarnjim satima u Petrinji, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 61-godišnje i 42-godišnje žene, iz koje je ukrao novac.  Od oštećenih je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga. Traga se i za počiniteljem koji je istoga dana, u večernjim satima u Petrinji, iz otključane obiteljske kuće ukrao novac 80-godišnjem muškarcu.

Od 17./18. srpnja, na kutinskom području u mjestu Selište, došlo je do požara vikendice 66-godišnjaka. Do požara je došlo kada je 66-godišnjak na terasi vikendice u roštilju zapalio vatru kojim je dimio pčele i ostavio žarište bez nadzora. Zbog ostavljenog žarišta došlo je požara vanjskog dijela vikendice koji se proširio i po unutrašnjosti objekta te je izgorio sav gorivi materijal. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 20.000 kuna.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.