policijauniverzalnagore2

Policija zabilježila krađu janjaca, bicikla, te pronašla kradljivce iz Kutine

SISAK – Nepoznati počinitelj je u noći sa subote na nedjelju 4./5.travnja u mjestu Vidrenjak, iskoristio odsustvo 63-godišnjeg vlasnika i s pašnjaka mu ukrao dva janjca. Nepoznati počinitelj je u Sisku u subotu 4.travnja iz nezaključanog podruma ukrao bicikl 26-godišnjeg vlasnika. Od oštećenih je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljima se traga.

Policija je ujedno dovršila kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 23 do 30 godina s područja Kutine. Njih se sumnjiči da su u četvrtak 2.travnja u Kolodvorskoj ulici u Kutini, iz nenatkrivenog skladišta jednog poduzeća, ukrali četiri kutije za ventilaciju s postavljenim aluminijskim rešetkama, čime su navedeno poduzeće oštetili za oko 10 tisuća kuna. Zbog počinjene krađe, osumnjičeni će biti prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela. Počinjeno je pet krađa te po jedna teška krađa, prijetnja i nasilje u obitelji.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X