policijanaslov

Policija zabilježila nekoliko provala u obiteljske kuće

SISAK – U Ulici Marijana Celjaka u Sisku, nepoznati počinitelj je u ponedjeljak 18.studenoga ušao u kuću 42-godišnje vlasnice i ukrao novac. Novac je ukraden i 59-godišnjoj ženi. Naime, nepoznati počinitelj je s ponedjeljka na utorak u mjestu Dužica, ušao u kuću i ukrao novac. Nepoznati počinitelj je u Galdovačkoj ulici u Sisku ušao u kuću 76-godišnjeg vlasnika iz koje je ukrao zlato. Od oštećenih je policija zaprimila kaznene prijave, a za kradljivcima se traga.

U mjestu Mečenčani je nepoznati počinitelj s ponedjeljka na utorak, 18./19.studenoga, provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao duhan te suhomesnate proizvode. Od odgovorne osobe, koja štetu procjenjuje na oko 2000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X