policijauniverzalnagore2

Policija zabilježila povećan broj provala i krađa

SISAK – U razdoblju od 25.do 27.travnja, nepoznati počinitelj je u Sisku provalio u podrum i ukrao bicikl 36-godišnjeg vlasnika. U razdoblju od 19.do 27.travnja, nepoznati počinitelj je također u Sisku provalio u podrum 27-godišnjaka i ukrao litru antifriza, provalio je u podrum 43-godišnje vlasnice gdje nije ništa ukrao.

U mjestu Šišinec, u noći s nedjelje na ponedjeljak, 26./27.travnja, nepoznati počinitelj je provalio u vikendicu 75-godišnjeg vlasnika i ukrao motornu pilu i trimer. Također je provalio u kuću 58-godišnjeg vlasnika iz koje nije ništa ukrao.

Nepoznati počinitelj je s nedjelje na ponedjeljak, 26./27.travnja, provalio u trgovinu mješovite robe te se nakon aktiviranja alarma udaljio i ništa nije ukrao. Traga se i za provalnikom koji je u toj istoj noći u Sisku provali u ugostiteljski objekt i iz registar kase ukrao novac.

Od oštećenih je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcima se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X