Izbornik
policijauniverzalnagore2

Policija zabilježila provale u Sisku i Međuriću

SISAK – Nepoznati počinitelj je u Sisku u ponedjeljak 8.ožujka ušao u ograđeni prostor skladišta trgovine mješovite robe i ukrao razne prehrambene proizvode. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko tri tisuće kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, 8./9. ožujka u mjestu Međurić, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe iz koje je ukrao veću količinu cigareta. Od odgovorne osobe koja materijalnu štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Jučer, 9. ožujka, oko 23.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Popovači, zaustavljeno je teretno motorno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 47-godišnjak s područja Popovače pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje). On je uhićen i sljedećeg dana je uz Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X