policijauniverzalnagore

Policija zabilježila provalu u kuću u Brkiševini

BRKIŠEVINA – Sa srijede na četvrtak, 1./2. travnja, nepoznati počinitelj je u mjestu Brkiševina, na lekeničkom području, provalio u obiteljsku kuću te ukrao dvije motorne pile i kanister s benzinom, čime je 55-godišnjeg vlasnika oštetio za oko 7500 kuna. Zaprimljena je kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska i jedno na području Gline. Počinjene su tri krađe te po jedna teška krađa i prijetnja.

Na području Siska fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj.

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće i to na području Siska i Kutine, u kojima je nastala samo materijalna šteta. Na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja i za njim se još traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X