policijauniverzalnagore2

Policija zatekla 26-godišnjaka sa 108 grama marihuane

PETRINJA – Kako su priopćili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, u srijedu 6.svibnja oko 17 sati i 30 minuta u Petrinji, policijski službenici su zatekli 26-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 108 grama droge marihuane. Od njega je droga oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljen nadležnom sudu.

Po nalogu suda, u srijedu, 6. svibnja, u mjestu Strmen, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija 45-godišnjaka, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 10 stabljika indijske konoplje, 16 grama sjemenki indijske konoplje, 10,7 grama marihuane, i 0,2 grama hašiša. Droga mu je oduzeta te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X