policijastopnaslov

Policija zatekla 47-godišnjaka koji je vozio sa 2,11 promila

SISAK – Nepoznati počinitelj je u Novskoj s ponedjeljka na utorak, 2./3.veljače, provalio u ugostiteljski objekt gdje je iz blagajne ukrao novac dnevnog utroška. Također je provalio i u aparat za zabavu iz kojeg je ukrao novac. Od veljače do ožujka u Vrginmostu je nepoznati počinitelj iz kruga poduzeća ukrao električni kabel. Od odgovorne osobe, koja štetu procjenjuje na oko 15 tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe. Policija za provalnicima traga.

Noćas oko ponoći, u Kutini, policijski službenici su zatekli 18-godišnjeg mladića u neovlaštenom posjedovanju 100 grama droge marihuane. Droga je oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

U utorak, 3. ožujka, oko 00.45 sati, u Ulici Otokara Keršovanija u Sisku, zaustavljen je 47-godišnjak iz Siska koji je pod utjecajem alkohola od 2,11 promila i za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Jučer, 3. ožujka, oko 10.30 sati, 60-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine je s osobnim automobilom bosanskohercegovačkih registracija preko Međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Hrvatska Kostajnica pokušao izaći iz Republike Hrvatske u čemu je spriječen. Naime, graničnom kontrolom je utvrđeno da stražnja registarska pločica nije originalna, već je izrađena od plastike i aluminija. Zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenje isprave, osumnjičeni će biti prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X