Izbornik
policijauniverzalnagore

Policija zatekla kradljivce drva, na autocesti ukrao ukrasno drvo

SISAK – Policijski službenici su s ponedjeljka na utorak, 18./19.svibnja, zatekli trojicu muškaraca u dobi od 51, 22 i 21 godinu u počinjenju kaznenog djela krađa. Naime, oni su u mjestu Hajtić zatečeni kako sa stovarišta drvne mase u svoje kombi vozilo utovaruju metrice drva. Zbog ove krađe bit će prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 20. svibnja oko 10 sati, u trgovačkom centru u Kutini, nepoznati je počinitelj iz jakne 65-godišnjeg vlasnika ukrao novčanik. U ponedjeljak, 18. svibnja, u popodnevnim satima, u Glini, nepoznati je počinitelj iz kombi vozila 40-godišnjeg vlasnika ukrao motornu pilu. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

U srijedu, 20. svibnja oko 14 sati, na autocesti A3, na odmorištu Gračenica, 27-godišnjak je iz zemlje iščupao i ukrao ukrasno drvo visine oko 3,5 metra. On je ubrzo nakon toga, na izlasku sa autoceste zaustavljen po policijskim službenicima. Od njega je ukrasno drvo oduzeto te će zbog ove krađe biti kazneno prijavljen.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X