Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
emanuel1

Posada iz Petrinje zabilježila odličan nastup na 47.INA delta rallyu! Osvojili drugo mjesto u svojoj klasi!

PETRINJA/ZAGREB – Od 11. do 13.lipnja u Zagrebu i okolici održan je 47.INA delta Rally. Ovo izdanje poznate hrvatske rally utrke je posebno po tome što su na njemu nastupila dva mlada Petrinjca Emanuel Iđaković (23) i Mislav Žugaj (22). Još je posebnije po tome što su u svojoj klasi u Roveru 214si iz 1996. osvojili drugo mjesto!

U ukupnom poretku su na 26. mjestu od 57. natjecatelja. To znači da su iza sebe ostavili natjecatelje u puno jačim automobilima.

Samozatajni Emanuel o ovom nastupu kaže:

„Dugo me zanimala formula 1i htio sam voziti utrke dok sam još bio mali i onda sam spletom okolnosti otkrio rally i to me očaralo da se neko tako brzo vozi po običnim cestama i onda sam to počeo pratiti i rekao sam si da ću početi voziti rally i tako sam počeo raditi i štediti i tako sam kupio auto i po malo sam ga sređivao i baš ništa nije išlo po planu. Ni put prema prvoj utrci nije bio jednostavan. U četvrtak sam do 3 u noći šarafio po automobilu da bi u petak ujutro mogao proći na tehničkom koji je obavezan prije utrke i to sam nekako uspio proći.“

Pitali smo Emanuela ima li planove za dalje.

„Što se tiče planova za dalje, planiram odvesti prvenstvo Hrvatske u svojoj klasi 5/s1 to su još 2 utrke u Hrvatskoj i 2 utrke u Sloveniji. U Sloveniju možda neću ići zbog nedostataka na autu. Ako ova godina prođe dobro, za sljedeću godinu si planiram uzeti malo jači i konkurentiji automobil u ozbiljnijoj klasi.“, odgovara Emanuel.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X