komes200920212

Postaje li gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes i saborska zastupnica?

PETRINJA –Nakon što se u medijima pojavila informacija kako bi novi ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike trebao postati novljanski gradonačelnik Marin Piletić, trenutno i saborski zastupnik, na njegovo mjesto u Hrvatskom saboru bi trebala doći gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes.

„Kao što je i gospodin Piletić odgovorio i ja ću ponoviti da ćemo svi sve na vrijeme znati. Ništa se ne skriva. Kada bude konačna odluka, javnost će biti na vrijeme obaviještena“, kratko je rekla gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes.

Na naše pitanje bi li to bila dobra odluka za nju, obzirom na količinu posla u Petrinji, gradonačelnica kaže: „Idemo to prepustiti vremenu da se to nešto, ako se treba dogoditi, dogodi. Bit ću otvorena za sva pitanja i komentare“, ističe Komes.

Na pitanje ima li afiniteta za mjesto u Hrvatskom saboru, gradonačelnica kaže: „Sve što činim, činim za korist Petrinje. Ne bojim se obaveza, ne bojim se posla, ako je to u interesu Petrinje, neće mi biti problem“, istaknula je Komes.

Podsjetimo, na prošlim parlamentarnim izborima koji su održani prije dvije godine, u šestoj izbornoj jedinici na listi HDZ-a, gradonačelnica Petrinje bila je na 12.mjestu. Hoće li u saborske klupe, trebali bi doznati u petak.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X