potres

Postupak javne nabave izvođenja radova sanacije nekonstruktivnih elemenata

Na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave (EOJN) je dana 12. srpnja, objavljen postupak javne nabave izvođenja radova sanacije nekonstruktivnih elemenata u potresu oštećenih obiteljskih kuća na području Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke i Zagrebačke županije.

Postupkom se predviđa izvođenje radova sanacije za predvidivo 1.500 kuća, prema 30 grupa predmeta nabave. Rok za dostavu ponuda je 27. srpnja 2021. godine do 11 sati.

Svi zainteresirani gospodarski subjekti slobodni su, bez naknade, preuzeti Dokumentaciju o nabavi s troškovnicima i ostalim prilozima te, u skladu s uvjetima iz dokumentacije, dostaviti svoju ponudu do naprijed navedenog datuma.

Sve upite na dokumentaciju ili bilo koji njen dio mogu se dostaviti elektronički, putem sustava EOJN RH, modul Pitanja.

Također napomenuto je da su uvjeti u dokumentaciji određeni kao minimalni, samo u onoj razini koja je naručitelju potrebna za sklapanje ugovora s kvalitetnim i sposobnim ponuditeljem. Sva plaćanja po ugovoru će biti izvršena u najkraćem mogućem roku, do 10 dana od dana ovjere naručitelja, odnosno najkasnije u roku do 30 dana.

Sve ostale upite / komentare / prijedloge možete dostaviti na [email protected]

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X