ugovordic19052020

Potpisan Ugovor za opremanje Ekološkog centra – Vrata Zrinske Gore

PETRINJA – U Maloj vijećnici petrinjske gradske uprave petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović potpisao je s tvrtkom Proklima Tim, Ugovor o javnoj nabavi roba – Nabava robe za opremanje Ekološkog centra – Vrata Zrinske Gore. Na natječaj su pristigle tri ponude, a najprihvatljivija je bila od tvrtke Proklima Tim iz Zagreba, te je vrijednost potpisanog ugovora 931.786,25 kuna.

Nakon obavljenog tehničkog pregleda zgrade budećeg Ekološkog centra, tvrtka Proklima Tim bit će uvedena u posao, a rok za nabavu i ugradnju opreme je 30 dana od dana uvođenja u posao. Budući Ekološki centar će imati smještajne kapacitete, laboratorij, predavaonice, zajedničku blagovaonicu, kuhinju, te će stoga biti opremljen namještajem, uređajima, bijelom tehnikom i informatičkom opremom i ostalim potrebnim inventarom za rad centra.

Cjelokupni projekt odnosi se na rekonstrukciju, nadogradnju i dogradnju već postojećeg objekta Dječjeg istraživalačkog centra u Ekološki centar, njegovo opremanje, nabavu vozila za prijevoz osoba s invaliditetom, uređenje vanjskog dijela, edukativne aktivnosti na temu zaštite i očuvanja ekološke mreže. Ukupna vrijednost projekta „Ekološki centar – Vrata Zrinske Gore“ je gotovo 7,9 milijuna kuna, od čega je 85 posto sufinancirano sredstvima Europske unije u iznosu od 6,7 milijuna kuna.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X