Izbornik
policijauniverzalnagore2

Potraga za nestalom 44-godišnjakinjom iz Banove Jaruge

Policija traga za ženskom osobom iz Banove Jaruge čiji je nestanak prijavljen 3. lipnja 2022. godine i objavljen na stranici Nacionalna evidencija nestalih osoba.

Riječ je o Vesni Maršon, rođenoj 1977. godine, koja se 2. lipnja ove godine udaljila sa svoje adrese u Radićevoj ulici u Banovoj Jarugi. Vesna je visoka je 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu haljinu do koljena, crnu majicu kratkih rukava, obuvena u plave natikače.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale njezinim pronalaskom, Policijska uprava sisačko-moslavačka poziva građane da ako imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave putem elektroničke pošte na [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave telefonom na 192.

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X