Share on facebook
Share on twitter
covid

Potvrđena 81 novozaražena osoba Covidom 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 81 novooboljelu osobu od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o 33 osobe s područja grada Kutine, 19 osoba s područja grada Novske, 9 osoba s područja grada Popovače, šest osoba s područja grada Petrinje, pet osoba s područja grada Siska, tri osobe s područja općine Lipovljani, dvije osobe s područja općine Martinska Ves, te po jedna osobu s područja grada Gline i općina Sunja, Lekenik i Velika Ludina.

Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

„Zajedno za druge!“

SPLIT/GORA – Udruga „MI“ – Split organizira humanitarnu akciju od 15. rujna do 12. prosinca

X