Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Potvrđeno 14 novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 14 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o po četiri osobe s područja Siska i Kutine, po dvije osobe s područja Popovače i Novske te po jednoj osobi s područja Petrinje i Lekenika.

„Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalno i Županijskog stožera jer na taj način ostajemo odgovorni prema sebi i zdravlju drugih“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivna su 53 slučaja zaraze koronavirusom. Do sada su zabilježena 9 282 slučaja zaraze, a od posljedica koronavirusa preminulo je 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X