Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

Potvrđeno 176 novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije u našoj županiji na današnji dan imamo 176 novozaraženih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 66 osoba s područja Siska, 37 osoba s područja Kutine, 17 osoba s područja Petrinje, 16 osoba s područja Novske, 13 osoba s područja Popovače, šest osoba s područja Hrvatske Kostajnice, po četiri osobe s područja Sunje, Lipovljana, Lekenika i Jasenovca, tri osobe s područja Gline, te po jednoj osobi s područja Dvora i Velike Ludine.

„Apeliramo na sve stanovnike neka se pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog i Županijskog stožera kako spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X