Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Potvrđeno 19 novozaraženih COVID-om 19 u našoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 19 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o pet osoba s područja Siska, po četiri osobe s područja Kutine i Gline, te po jednoj osobi s područja Petrinje, Dvora, Donjih Kukuruzara, Novske, Popovače i Lipovljana.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju

odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji bilo je aktivno 114 slučajeva zaraze koronavirusom, dok se do sada koronavirusom zarazilo 9436 osoba. Od posljedica zaraze preminulo je 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X