Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
driveintestiranje

Potvrđeno 36 novozaraženih COVID-om 19 u našoj županiji

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 36 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o 15 osoba s područja Kutine, šest osoba s područja Siska, četiri osobe s područja Petrinje, po tri osobe s područja Popovače i Novske, te po jednoj osobi s područja Gline, Topuskog, Lekenika, Sunje i Lipovljana.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji imamo 220 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom, dok se ovim virusom do sada zarazilo 9 762 osobe, dok je od posljedica zaraze preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X