Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Potvrđeno sedam novih slučajeva zaraze COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo sedam novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID 19. Po dvije osobe su s područja Petrinje i Novske, te po jednoj osobi s područja Siska, Kutine i Jasenovca.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, ističu i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim službenima podacima sa stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivna su 303 slučaja zaraze koronavirusom. Do sada se ovim virusom u našoj županiji zarazila 10 091 osoba, dok je od posljedica zaraze preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X