požarnaslov

Požarom na traktoru nastala šteta od oko 350.000 kuna

TOPOLOVAC – U nedjelju, 22. kolovoza, oko 21.45 sati, na sisačkom području u mjestu Topolovac, za vrijeme vožnje došlo je do požara traktora sisačkih registracija, vlasničko društva s ograničenom odgovornošću, kojim je upravljao 35-godišnjak.

Policijski službenici su sljedećeg dana u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja ove Policijske uprave obavili očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na sustavu za dovod goriva pri čemu je gorivo zapaljeno iskrom sa električnih vodova, dok se ne može niti isključiti eventualni utjecaj temperature bloka motora.

Materijalna šteta se procjenjuje na oko 350.000 kuna, a policija će o ovom događaju Općinskom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće. – izvijestila je danas PU sisačko-moslavačka.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X