policijauniverzalnagore

Poznati uzroci prometne nesreće kod Repušnice

REPUŠNICA  – Jutros oko 1 sat iza ponoći, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na kutinskom području kod mjesta Repušnica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna lakše ozlijeđena.

Naime, do nesreće je došlo kada je 35 -godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljajući vozilom slovenskih registracija, krećući se u pravcu Zagreba te dolaskom do mjesta Repušnica, nedržeći potreban razmak, prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio teretnog automobila.

Od siline udarca vozilo slovenskih registracija se odbilo i bočno zaustavilo u desnoj prometnoj traci dok je vozač teretnog automobila bez zaustavljanja nastavio vožnju. Potom u desni bočni dio zaustavljenog automobila slovenskih registracija udara vozilo njemačkih registracija kojim je upravljao 54-godišnji njemački državljanin. Od siline udarca automobil slovenskih registracija odbačen je u lijevu prometnu traku dok se vozilo njemačkih registracija odbilo i udarilo u središnju metalnu ogradu.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 35-godišnji bosanskohercegovački vozač, dok je putnica iz vozila njemačkih registracija zadobila lakše ozlijede.

U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X