zapnaslovna

Predstava „Zapleši“ odlično prihvaćena od sisačke publike

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.

SISAK – Prepuna dvorana Kristalne kocke vedrine okupila je znatiželjnike koji su došli pogledati prvu plesnu predstavu Hrvatskog sportskog plesnog saveza u koreografiji Petre Jeričević. Predstava je prije Siska održana u Zagrebu, Samoboru i Varaždinu, a nakon Siska plesači gostuju u Splitu.

Sisak se pokazao kao najbolji domaćin, a gledalište je bilo dupkom puno! Čak 70 minuta čiste plesne zabave, glume Slavka Sobina i Gabriele Pilić, raskoš kostima i elegancije pokreta nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Pojedinačne plesne točke, plesne točke u parovima, muškim i ženskim grupama te miješanim formacijama, uz plesni dvoboj Slavka i dječjih plesnih parova SPK TOP STEP, izazvali su oduševljenje u publici koja je neprestano glumce i plesače nagrađivala pljeskom. Publika je posebno nagradila i sisački plesni par u postavi, Marijetu Rimay i Filipa Debelca, što je spontano Slavko koristio za podizanje atmosfere.

Marijeta Rimay, predsjednica Kluba domaćina, TOP STEP, zahvaljuje gradu Sisku i KKV-e na prihvaćanju ovog projekta i podršci u izvedbi.
Foto: Damir Pahić

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X