onlinetrznicasmz

Predstavljena on-line tržnica Sisačko-moslavačke županije

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u sjedištu Županije predstavio On-line tržnicu Sisačko-moslavačke županije. Tom prilikom je naglasio kako je on-line tržnica nastala kao želja za pomoć proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda, ali i mogućnost građana za dostupnost kvalitetnog i domaćeg.

„Izrađena platforma na jednom mjestu povezuje ponudu i potražnju te stanovnicima naše županije omogućuje  kupnju domaćih proizvoda, a sve u svrhu kvalitetnijeg življenja. Platformu online tržnice u potpunosti besplatno je izradila tvrtka MARACOM d.o.o. sa sjedištem u Sisku te je kao gotovu platformu donirala Sisačko-moslavačkoj županiji koja će i upravljati istom“, pojasnili su iz Sisačko-moslavačke županije.

On-line tržnica, jednostavna je i pristupačna i trenutno broji više od 60 kategorija proizvoda koji se proizvode unutar Sisačko-moslavačke županije, uključujući mliječne proizvode, napitke, voće i povrće, mesnate proizvode, prirodnu kozmetiku i slično. On-line tržnica pruža mogućnost lakog umrežavanja s poljoprivrednicima širom Sisačko-moslavačke županije potpuno besplatno.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X