Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
statičaripregled

Pregledano 26 344 objekta

Na potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije do sada je prijavljeno 35.909 oštećenih stambenih objekata, a pregledana su 26 344 objekta, izvijestili su danas iz županije na temelju ažuriranih ArcGIS podataka. Neuporabljivo zbog vanjskih utjecaja je 323, a neuporabljivo zbog oštećenja 3 179 pregledanih objekata.

Privremeno je neuporabljivo i potreban je detaljan pregled za: 2 652  objekta. Privremeno je neuporabljivo i potrebne su mjere hitne intervencije za 3 188 objekata. Uporabljivo bez oštećenja je 613 pregledanih objekata, a uporabljivo bez ograničenja je 5 486 objekata. Uporabljiva s preporukom o postupanju su 10.903 pregledana objekta, naveli su iz Sisačko-moslavačke županije.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X